daen

kurserogworkshops

Seminar den 6. februar 2018, kl. 9-15: INGREDIENSLISTEN

Seminar den 6. juni 2018, kl. 9-15: INGREDIENSLISTEN

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

  • Navne på ingredienser og grupper af ingredienser
  • Sammensatte ingredienser
  • Beregning, orden og 2%-reglen
  • QUID - procent af særlige ingredienser
  • Bagte/tørrede/kogte/stegte varer - QUID
  • Allergener
  • Tilsætningsstoffer (E-nr.) og fuktionsnavne, herunder "tilsat"
  • Lovlighed af tilsætningsstoffer.

Efter frokost er der afsat tid til at arbejde med egne problemstillinger, så medbring gerne eksempler fra din egen hverdag, som du ønsker at få et sæt andre øjne på. Har du ikke dette, sørger vi for cases, du kan arbejde med. 

Seminar den 7. februar 2018, kl. 9-15: PRODUKTNAVNE & ANPRISNINGER

Seminar den 7. juni 2018, kl. 9-15: PRODUKTNAVNE & ANPRISNINGER

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

  • Varebetegnelse
  • Angivelser sammen med varebetegnelsen
  • Fantasinavn
  • Hvordan må man arrangere oplysningerne?
  • Ernærings- og sundhedsanprisninger
  • Anprisninger af "kvalitet", "gammeldags", "ægte" mm
  • Absence claims ("uden", "ikke tilsat" o.lign.)

Efter frokost er der afsat tid til at arbejde med emnerne, så medbring gerne eksempler fra din hverdag, som du ønsker at få et sæt andre øjne på. Har du ikke dette, sørger vi for cases, du kan arbejde med. 

HVOR
Hos LOLEX (i Videnpark Trekantområdet), Vesterballevej 5, 7000 Fredericia. Tæt på afkørsel 59 (E 20).

PRIS
Kr. 3000 ekskl. moms pr. dag. Ved deltagelse i 2 på hinanden følgende dage er prisen kr. 5500 ekskl. moms. 

TILMELD DIG ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 7622 1122.

Ved behov for overnatning kan vi anbefale hoteller i nærheden.