On-line kursus om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

På kurset undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

Kurset foregår via Google Meet foran egen PC. Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.

Om formiddagen arbejder vi med følgende emner:

•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

•Sammensatte ingredienser

•Beregning, orden og 2% reglen

•QUID –procent af særlige ingredienser

•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse

•Allergener

•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

•Lovlighed af tilsætningsstoffer

Efter frokostpausen, hvor man selv må sørge for forplejningen, vil vi træne formiddagens emner. Der er opgaver, som kursisterne selv kan prøve kræfter med inden en fælles gennemgang.

På de traditionelle kurser med fysisk fremmøde har vi i et vist omfang vurderet cases fra kursisternes egne virksomheder. Som erstatning for det, tilbyder vi kursisterne en halv times individuelt on-line møde i den følgende måned. Dette aftales nærmere ved behov.

 

Praktiske oplysninger

 

Dato:

Onsdag d. 24. februar 2021

Tid:

Kl. 9-15.30.

Sted:

Ved egen PC.

Kurset gennemføres via Google Meet.

Materiale:

Kursusmateriale fremsendes på elektronisk form før kurset.

 

Priser (ekskl. moms):

3000 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt en halv times individuel opfølgning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Nærings-deklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr. 

Besøg

Vesterballevej 5

DK-7000 Fredericia

Ring

T: +45 76 22 11 22

  • LinkedIn Social Ikon

Følg

Find os på LinkedIn