Kursus om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

På kurset undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

•Sammensatte ingredienser

•Beregning, orden og 2% reglen

•QUID –procent af særlige ingredienser

•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse

•Allergener

•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

•Lovlighed af tilsætningsstoffer

Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

 

Markedsføring af fødevarer

Praktiske oplysninger

 

Dato:

Tirsdag d. 28. september 2021

Onsdag d. 23. februar 2022

Tid:

Kl. 9-15.30.

 

Sted:

Videnpark Trekantområdet

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

 

Priser (ekskl. moms):

3000 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt forplejning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr.