Seminar om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

På seminaret undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

•Sammensatte ingredienser

•Beregning, orden og 2% reglen

•QUID –procent af særlige ingredienser

•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse

•Allergener

•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

•Lovlighed af tilsætningsstoffer

Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

 

Praktiske oplysninger

 

Dato:

Onsdag d. 29. januar 2020

Tid:

Kl. 9-15.30.

 

Sted:

Videnpark Trekantområdet

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

 

Pris (ex. moms):

3000 kr.

 

Ved deltagelse på dette seminar og 1 af de 2 øvrige seminarer om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 seminarer er den samlede pris 8250 kr. 

Her kan du nemt tilmelde dig ét eller flere seminarer.

Besøg

Vesterballevej 5

DK-7000 Fredericia

Ring

T: +45 76 22 11 22

  • LinkedIn Social Ikon

Følg

Find os på LinkedIn