Kursus om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

På kurset undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

•Sammensatte ingredienser

•Beregning, orden og 2% reglen

•QUID –procent af særlige ingredienser

•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse

•Allergener

•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

•Lovlighed af tilsætningsstoffer

Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

 

Praktiske oplysninger

 

Dato:

Foreløbig ingen dato - i stedet tilbydes et on-line kursus.

Tid:

Kl. 9-15.30.

 

Sted:

Videnpark Trekantområdet

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

 

Priser (ekskl. moms):

3000 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt forplejning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr. 

Besøg

Vesterballevej 5

DK-7000 Fredericia

Ring

T: +45 76 22 11 22

  • LinkedIn Social Ikon

Følg

Find os på LinkedIn