Kursus om ingredienslisten
Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen.
På kurset undervises der i regler om mærkning af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret
på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.
Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.
Før frokost arbejder vi med følgende emner:
•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser
•Sammensatte ingredienser
•Beregning, orden og 2% reglen
•QUID –procent af særlige ingredienser
•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse
•Allergener
•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”
•Lovlighed af tilsætningsstoffer
Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

Praktiske oplysninger
Dato:
Foreløbig ingen dato - i stedet tilbydes et on-line kursus.
Tid:
Kl. 9-15.30.
Sted:
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Priser (ekskl. moms):
3000 kr.
Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt forplejning.
Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger” og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 5500 kr.
Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr.