top of page

Kursus om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

På kurset undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan du selv afgøre, om det skal printes.

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

• Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

• Sammensatte ingredienser

• Beregning, orden og 2% reglen

• QUID –procent af særlige ingredienser

• Bagte/tørrede/kogte/stegte varer – rækkefølge af ingredienser og         særlig QUID-beregning

• Allergener

• Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

• Lovlighed af tilsætningsstoffer

Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

 

Markedsføring af fødevarer

Praktiske oplysninger

 

Dato:

Torsdag d. 14. september 2023

Torsdag d. 7. marts 2024

Tid:

Kl. 9-15.30.

 

Sted:

Videnpark Trekantområdet

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

 

Priser (ekskl. moms):

3250 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt forplejning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 6000 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 9000 kr. 

bottom of page