Kursus om produktnavne og anprisninger

Kurset henvender sig både til personer fra marketing og fra kvalitetsafdelingen. Virksomheder har ofte glæde af, at repræsentanter fra begge afdelinger deltager sammen, da emnerne er yderst relevante begge steder, og da kurset giver en fælles basisforståelse for regler og muligheder.

Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.

Før frokost arbejder vi med følgende emner:

 

•Varebetegnelse

•Obligatoriske angivelser sammen med varebetegnelsen

•Fantasinavn

•Hvordan må man arrangere oplysningerne

•Ernærings- og sundhedsanprisninger - den korte version

•Anprisninger af ”kvalitet”, ”gammeldags”, ”ægte” m.m.

•" Fri for ..." anprisninger, fx "glutenfri", "laktosefri" og "fri for farvestoffer"

•De nye regler om oprindelse af primæringrediens(er)

•Hvad er en primæringrediens

Hvornår skal oprindelsen oplyses

•Hvor og hvordan skal oplysningen gives

Efter frokost vil vi træne formiddagens emner. Der vil være mulighed for at arbejde i grupper eller individuelt. Du vælger selv, om det skal dreje sig om cases fra din egen virksomhed eller om du vil løse opgaver, som vi har forberedt.

 

Praktiske oplysninger

 

Datoer:

Onsdag d. 22. september 2021

Tirsdag d. 22 februar 2022

 

Tid:

Kl. 9-15.

 

Sted:

Videnpark Trekantområdet

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Materiale:

Kursusmateriale fremsendes på elektronisk form før kurset.

 

Priser (ekskl. moms):

3000 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt forplejning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Ingredienslisten”  og "Næringsdeklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr. 

Mærkning af fødevarer