top of page

On-line kursus om ingredienslisten

Kurset henvender sig primært til personer fra kvalitetsafdelingen. 

​

På kurset undervises der i regler om mærkning  af fødevarer til det danske marked. Reglerne er hovedsageligt baseret

på EU regler, men vi vil også komme ind på særlige danske krav.

​

Kurset foregår via Google Meet foran egen PC. Kursusmaterialet fremsendes 1-2 hverdage før kursusdagen, så kan man selv afgøre, om det skal printes.

​

Om formiddagen arbejder vi med følgende emner:

​

•Navne på ingredienser og grupper af ingredienser

•Sammensatte ingredienser

•Beregning, orden og 2% reglen

•QUID –procent af særlige ingredienser

•Bagte/tørrede/kogte/stegte varer –rækkefølge og QUID af disse

•Allergener

•Tilsætningsstoffer (E-nr.) og funktionsnavne, herunder ”tilsat”

•Lovlighed af tilsætningsstoffer

​

Efter frokostpausen, hvor man selv må sørge for forplejningen, vil vi træne formiddagens emner. Der er opgaver, som kursisterne selv kan prøve kræfter med inden en fælles gennemgang.

​

På de traditionelle kurser med fysisk fremmøde har vi i et vist omfang vurderet cases fra kursisternes egne virksomheder. Som erstatning for det, tilbyder vi kursisterne en halv times individuelt on-line møde i den følgende måned. Dette aftales nærmere ved behov.

​

 

Markedsføring af fødevarer

Praktiske oplysninger

 

Datoer:

Onsdag d. 23. februar 2022

Tirsdag d. 27. september 2022

​

Tid:

Kl. 9-15.30.

​

Sted:

Ved egen PC.

Kurset gennemføres via Google Meet.

​

Materiale:

Kursusmateriale fremsendes på elektronisk form før kurset.

 

Priser (ekskl. moms):

3000 kr.

Prisen dækker deltagelse for én person, elektronisk kursusmateriale samt en halv times individuel opfølgning.

 

Ved deltagelse på dette kursus og 1 af de 2 øvrige kurser om hhv. ”Produktnavne og anprisninger”  og "Nærings-deklaration" er den samlede pris 5500 kr. 

Ved deltagelse på alle 3 kurser er den samlede pris 8250 kr. 

bottom of page